Безуглу знову спробують відкликати з комітету з нацбезпеки – нардеп

Читать на русском
Профільний комітет повторно рекомендує Раді відкликати Мар'яну Безуглу із комітету з нацбезпеки.
facebook.com/bezuhlamariana

Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує Раді відкликати народну депутатку Мар'яну Безуглу з посади заступника голови та члена комітету нацбезпеки.

Про це повідомила член комітету Ірина Фріз, пише Інтерфакс-Україна.

Безугла вийшла з фракції «Слуга народу»Мар'яна Безугла вийшла з фракції Слуга народу за власною заявою, повідомив нардеп Ярослав Железняк.

«Комітет нацбезпеки, оборони та розвідки Верховної Ради повторно ухвалив рішення про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови та члена комітету», – розповіла Фріз.

За словами Фріз, для розгляду парламентом рішення комітету документ має бути включений до порядку денного сесії та пленарного засідання.

«Попереднього разу не вистачило голосів включити це рішення комітету нацбезпеки до порядку денного. Розраховую, що цього разу діяльність Безуглої отримає оцінку Верховної Ради щодо перспективи її подальшого перебування у комітеті нацбезпеки», – зазначила Фріз.

Вона нагадала, що Безугла внесена до бази «Миротворця».

Нагадаємо, 5 січня цього року комітет із нацбезпеки рекомендував ВР відкликати Безуглу з посади заступниці голови комітету у зв'язку з обставинами, які унеможливлюють виконання нею своїх обов'язків.

Речник парламенту Руслан Стефанчук 10 січня достроково завершив засідання Ради після того, як група народних депутатів заблокувала трибуну з вимогою поставити на розгляд питання про відкликання Безуглої.

У липні Безуглу зняли з посади голови підкомітету з цивільного демократичного нагляду. Також вона вийшла із фракції «Слуга народу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: