Росія вночі атакувала Сумщину ракетою та дронами: скільки цілей збито

Читать на русском
Сумщину вночі атакували ракетою та 8 шахедами. Удару було завдано по об'єктах критичної інфраструктури Шосткінської громади.
Фото: Генштаб

Росія вночі 23 липня завдала удару керованою авіаційною ракетою Х-69, а також запустила 8 ударних безпілотників типу Shahed. Було атаковано Сумську область.

Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Атаку відбивали мобільні вогневі групи та підрозділи радіоелектронної боротьби.

«Протиповітряною обороною збито 7 ворожих ударних БпЛА Shahed – 131/136. Внаслідок активної протидії ворожа керована авіаційна ракета Х-69 не досягла своєї цілі», – повідомив Олещук.

У військовій адміністрації області повідомили, що окупанти завдали авіаційного удару по об'єктах критичної інфраструктури Шосткінської громади. Подробиць в ОВА не повідомили, але зазначили, що загиблих, за попередньою інформацією, немає.

Нагадаємо, 21 липня ворог також завдав ракетно-авіаційного удару по об'єктах критичної інфраструктури Шосткинського району.

Тієї ночі по Україні було запущено дрони та ракети, зокрема, «Іскандери». Сили ППО працювали у Сумській, Полтавській, Київській, Чернігівській, Херсонській, Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Одеській, Черкаській областях.

Вчора, 22 липня, російські війська завдали артилерійського удару по Нікополю, кілька людей було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: