Нічна атака дронів: на Житомирщині пошкоджено об'єкт інфраструктури

Читать на русском
У Житомирській області внаслідок падіння уламків та ударною хвилею пошкоджено близько 10 приватних будинків та інфраструктурний об'єкт.
фото ДСНС

У Житомирській області внаслідок падіння уламків ворожих дронів та від ударної хвилі пошкоджено приватні будинки та інфраструктурний об'єкт.

Про це повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко у Telegram.

Атака на Україну: рф запустила майже 40 «шахедів», деякі перетнули кордон з РумунієюРосія цієї ночі запустила по Україні 38 шахедів. Сили ППО збили 25 дронів, ще три були локаційно втрачені після перетину кордону з Румунією.

«Сьогодні вночі ворог завдав масованої атаки дронами-камікадзе на Житомирщину. Сили протиповітряної оборони вели інтенсивну антишахедну роботу та вразили більшість з близько 10 повітряних цілей. Внаслідок падіння уламків та ударною хвилею від влучання пошкоджено близько 10 приватних будинків та інфраструктурний об'єкт», – зазначив він.

За словами голови ОВА, жертв та постраждалих немає. Наразі триває ліквідація наслідків атаки.

Бунечко додав, що людям, будинки яких зазнали пошкоджень, буде надано необхідну для відновлення допомогу.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 25 липня знову атакували Україну дронами. Сили ППО знищили 25 із 38 російських ударних БПЛА типу Shahed-131/136. Наші військові збили всі дрони, які летіли на Київ.

Окупанти вдруге за два дні атакували Ізмаїльський район на Одещині. Внаслідок атаки почалася пожежа, постраждали люди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: