У ЗСУ розповіли про поточну ситуацію в районі Кринок

Читать на русском
Село Кринки практично повністю знищене, проте Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання у районі цього населеного пункту.
Фото: ВСУ

Село Кринки на лівобережжі Херсонської області практично повністю знищене, проте Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання у районі цього населеного пункту.

Такою інформацією поділився речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій коментарі Радіо Свобода.

Головнокомандувач про втрати рф: утричі більші, ніж в УкраїниГоловнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що втрати росії на фронті втричі перевищують українські, а на деяких напрямках навіть більше.

«Позиції українських сил у селі Кринки були зруйновані вщент у результаті інтенсивних, тривалих ворожих обстрілів та авіаударів. Саме село практично повністю знищене...Тому захисники перебувають на інших певних позиціях та плацдармах, а також на лівому березі Дніпра», – сказав військовий.

За його словами, за всією операційною зоною ОСУВ «Таврія» саме Придніпровський напрямок є «найспекотнішим».

«Це трохи менша інтенсивність, ніж була раніше, але спроби росіян просунутися на ці наші плацдарми продовжуються, проте вони залишаються безуспішними», - додав Ліховий.

Нагадаємо, минулого тижня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що ЗСУ відступили з Кринок. Військові тоді відповіли, що продовжують виконувати бойові завдання на лівому березі Дніпра.

У квітні повідомлялося, що російські війська випробували нову тактику в районі Кринок. Однак успіху ворог тоді не досяг, усі штурми відбили українські захисники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: