Прем'єр-міністр Iндії відвідає Україну в серпні – ЗМI

Читать на русском
Прем'єр-міністр Iндії Нарендра Моді ймовірніше за все відвідає Україну в серпні. Це буде його перший візит з початку повномасштабної війни.
Фото: president.gov.ua

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді відвідає Україну в серпні. Це буде його перший візит з початку повномасштабної війни.

Про це повідомляє Wionews.

Зазначають, що прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді планує візит до Києва в серпні. Кілька джерел у дипломатичних колах Делі підтвердили, що візит очікується на третьому тижні серпня. Швидше за все він відбудеться 23 серпня.

На початку цього року президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Моді та запросив лідера Індії відвідати Україну.

Нагадаємо, Індія дотримується позиції, що мир можуть забезпечити лише «з урахуванням прийнятних для обох сторін умов». Тому представник країни відмовився ставити підпис під спільним документом на Саміті миру.

Також нещодавно Міністерство закордонних справ Індії викликало українського посла. Причиною стали висловлювання президента Володимира Зеленського на адресу прем'єр-міністра Нарендри Моді через його візит до росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: