Українець трагічно загинув на пляжі в Iталії

Читать на русском
На італійському пляжі в місті Кротоне загинув 47-річний українець. Чоловік намагався врятуватися від рою комах.
Iлюстративне фото: Wikipedia

На італійському пляжі в місті Кротоне внаслідок нещасного випадку загинув 47-річний українець. Чоловік намагався втекти від рою комах та пірнув у воду.

Про це повідомляє Corriere della Sera.

За попередніми даними, українець помітив рій ос на пляжі і вирішив врятуватися, пірнувши в море. Спочатку вважалося, що причиною смерті став анафілактичний шок від укусів, проте слідів на тілі не виявили. Медики розглянули версію про серцевий напад, після якого чоловік потонув.

Очевидці зазначають, що рятувати постраждалого було дуже складно через велику кількість агресивних комах, які атакували всіх, хто наближався, включаючи поліцейських і карабінерів.

Попередній огляд пляжу показав, що оси оселилися в піску. Мер Кротоне Вінченцо Воче наказав закрити пляж до тих пір, поки ситуація на пляжі не стане безпечною.

Згідно з наданою інформацією, загиблий 47-річний українець був інженером і приїхав до Кротоне відпочити разом із родиною.

Нагадаємо, у травні на фермі у польському селі Рокіцини, що на півночі Польщі, жорстоко вбили 48-річного громадянина України та намагалися спалити його тіло у господарській будівлі.

Також у ніч на 29 березня у польському місті Ополе 18-річний українець потрапив у ДТП, намагаючись утекти від поліції. Внаслідок аварії хлопець помер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: