З’явилися супутникові знімки з наслідками атаки ЗСУ по російському аеродрому «Саки»

Читать на русском
У мережі опублікували супутникові знімки на яких видно наслідки ракетної атаки Збройних сил України по російському аеродрому Саки.
Крим.Реалії

У мережі опублікували супутникові знімки на яких видно наслідки ракетної атаки Збройних сил України по російському аеродрому «Саки».

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

Як пишуть журналісти, на супутникових знімках за 28 липня видно, що на одній із частин аеродрому, де базувалися літаки Су-30, з'явилися темні плями. вони можуть свідчити про пожежу або вибухи на території летовища.

Втім наразі роздільна здатність супутникового знімка не дає змоги повністю оцінити наслідки цієї атаки.

Нагадаємо, підрозділи ракетних військ ЗСУ вночі 26 липня завдали удару по аеродрому «Саки» у тимчасово окупованому Криму.

За інформацією ЗМІ, удару по аеродрому в Новофедорівці було завдано ракетами ATACMS – зафіксували влучання по боєкомплекту, сталася пожежа. Крім того, ракета вразила місце дислокації російської ППО у Сакському районі.

Згодом партизани руху «АТЕШ» заявили, що їхні агенти разом із кримчанами допомогли Силам оборони України завдати удару по аеродрому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: