У росії зійшов з рейок пасажирський поїзд, кількість постраждалих може перевищити сотню

Читать на русском
У Волгоградській області росії у понеділок, 29 липня, зійшов з рейок пасажирський поїзд Казань - Адлер, перекинулось вісім вагонів.
t.me/bazabazon

У Волгоградській області росії у понеділок, 29 липня, зійшов з рейок пасажирський поїзд «Казань - Адлер», перекинулось вісім вагонів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У росії невідомі спалили два тепловозиНевідомі спалили два російські тепловози з інтервалом у кілька днів. Розвідники відзначають, що це зменшує можливості військової логістики окупантів.

Відомо, що аварія на залізниці сталася сьогодні у Волгоградській області біля хутора Котельниково. Екстренні служби повідомляють, що вісім вагонів потяга «Казань - Адлер» внаслідок інциденту перекинулися, ще три лежать на боці. У поїзді на той момент знаходилось 812 осіб.

Причиною аварії став КАМАЗ, який виїхав на переїзд. Спершу повідомляли, що внаслідок аварії ймовірно загинули обидва водії, однак SHOT ці дані спростовує.

«Водія КАМАЗу, який зіткнувся з потягом у Волгоградській області, госпіталізовано. За даними SHOT, він у тяжкому стані, за його життя борються лікарі. У КАМАЗу відірвано кабіну», - додають у повідомленні.

Точна кількість постраждалих пасажирів невідома, Telegram-канал Baza пише, що травми могли отримати понад 100 людей.

Наразі проводиться евакуація постраждалих, на місці працюють екстрені служби. Рух поїздів на ділянці зупинено.

Нагадаємо, у Волгоградській області росії вночі 14 травня вантажний поїзд зійшов з рейок через атаку безпілотника. В результаті спалахнула цистерна з паливом.

Також писали, що на початку червня пасажирський потяг, який прямував з Чехії до українського міста Чоп, зіштовхнувся з вантажним потягом, внаслідок чого перший вагон з пасажирами був повністю знищений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: