Десантники розгромили окупантів, які намагалися прорвати оборону під Курахово

Читать на русском
Десантники з 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади відбили масштабний штурм окупантів на Курахівському напрямку в Донецькій області.
Генштаб ЗСУ

Десантники з 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади відбили масштабний штурм окупантів на Курахівському напрямку в Донецькій області.

Про це повідомляє командування десантно-штурмових військ ЗСУ.

Які битви на війні проти України стали найкривавішими для російської арміїНа інфографіці – втрати росіян у найкривавіших битвах повномасштабної війни. На півночі Харківської області окупанти могли втратити 20 тисяч людей.

Як йдеться у дописі, окупанти вже вдруге кинули в наступ 57 одиниць бронетехніки, щоб прорвати оборону Таврійських десантників на Курахівському напрямку. Та масований російський штурм знову зазнав фіаско.

Окупанти упродовж одного дня задіяли 10 танків, 47 бойових броньованих машин з піхотою, 10 мотоциклів та 1 багі.

«Попри шалену кількість ворожої техніки, усі намагання ворога вкотре були помножені на нуль: у ході бою наші воїни вразили 12 бойових броньованих машин, 8 російських танків, 9 мотобайків та багі. Знищено 36 окупантів, ще 32 – поранені», – розповіли військові.

Нагадаємо, українські бійці минулої доби знищили 1060 окупантів. З початку вторгнення росія втратила 577 тисяч 60 військових.

Видання The Economist припускає, що загалом на війні могли загинути від 462 тисяч до 728 тисяч російських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: