У київському парку через падіння дерева загинула людина, є травмовані – поліція

Читать на русском
Унаслідок падіння дерева у парку Шевченка в Києві загинула людина, ще четверо людей постраждали.
facebook.com/UA.KyivPolice

У вівторок, 30 липня, в Києві загинула людина через падіння дерева в парку імені Тараса Шевченка від поривів вітру. Ще троє людей постраждали. Внаслідок інциденту розпочато кримінальне провадження.

Про це поліція Києва та КМДА повідомляють у Фейсбуці.

При цьому, згідно з прогнозами Укргідрометцентру, пориви вітру у столиці 30 липня сягали 15-20 м/с.

«Медики госпіталізують 4 потерпілих від падіння дерева в парку імені Тараса Шевченка внаслідок поривів вітру. Всі комунальні служби на місці. Допомогу з прибирання дерева надають рятувальники КАРС «Київська служба порятунку», - повідомили спочатку в КМДА.

Згодом у поліції Києва повідомили, що внаслідок падіння дерева одна людина загинула. Ще троє травмованих у лікарні, одна з потерпілих у важкому стані. Поліціянти розпочали кримінальне провадження за ст. 367 Кримінального кодексу України – службова недбалість.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції близько восьмої години вечора. Внаслідок падіння дерева в парку у центральній частині міста травмовано чотирьох громадян – чоловіка та трьох жінок. Потерпілих каретою швидкої допомоги госпіталізовано до лікарні, де одна з жінок, внаслідок отриманих травм, померла. Ще одна жінка знаходиться у важкому стані», - зазначили у столичній поліції.

Нагадаємо, що на Київщині ввечері в середу, 17 липня, сталися аварійні відключення електроенергії через грозу. Найбільше від стихії постраждали два райони.

Також у Польщі дві людини загинули через потужний буревій. Тисячі будинків залишилися без електрики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: