Окупанти забруднили Азовське море до критичного рівня – ЦНС

Читать на русском
На тимчасово окупованих територіях Херсонщини морська вода стала небезпечною не тільки для людей, а й для морської фауни.
Фото: Getty Images

На тимчасово окупованій території Геніченського району на Херсонщині зафіксовано критичне забруднення Азовського моря.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зафіксовано факти критичного забруднення Азовського моря на території тимчасово окупованого Геніченського району і зокрема Арабатської стрілки.

За даними центру, морська вода стала небезпечною не тільки для людей, але й для морської фауни, зокрема для популярних у цьому регіоні дельфінів.

«Вирубка лісів, забруднення водойм, зрештою спалах холери в Криму – це результати злочинної діяльності росіян на тимчасово окупованих територіях України. Щодня відкривають нові і нові факти свавілля ворога», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що для поповнення свого мобілізаційного ресурсу на війні проти України ворог вдається до неприпустимих маніпуляцій. 15 тисяч російських рублів обіцяють кожному, хто завербує і приведе у військкомат товариша, сусіда чи будь кого.

Також раніше на тимчасово окупованих територіях Донецької області місцеві мешканці протестували через те, що понад добу не отримують питну воду. На відновлення водоканалу потрібні місяці, і ситуація з водопостачанням на окупованих територіях погіршилась.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: