В Україні зросла кількість жінок, які хочуть отримати водійські права – МВС

Читать на русском
В Україні в останні місяці зросла кількість жінок, які мають намір отримати посвідчення водія.
Фото: Freepik

В Україні в останні місяці побільшало жінок, які мають намір одержати посвідчення водія.

Про це повідомив начальник Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Микола Рудик, його цитує Укрінформ.

Кабмін змінив вартість видачі посвідчення водія, реєстрації авто та ще деяких сервісних послугЗ 1 січня в Україні збільшиться вартість низки сервісних послуг МВС, у тому числі видачі прав водія, складання іспитів та реєстрації авто.

«Дійсно, (останнім часом – ред.) істотно зросла кількість бажаючих дівчат або жінок, які хочуть отримати посвідчення водія вперше або відкрити іншу категорію», – заявив він.

Ще однією важливою тенденцією є збільшення кількості охочих складати теоретичний та практичний іспити на водійські права.

«Це збільшення виключно, як ми бачимо, пов'язане з воєнним станом та бажанням українців мати права водія», – додав Рудик.

Нагадаємо, що міністерство внутрішніх справ відмінило ліміт спроб складання практичного іспиту для отримання прав водія, а також дозволило складати теоретичний іспит з водіння без автошколи.

Також повідомлялося, що сервісні центри МВС почали видавати бланки посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу нового зразка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: