У Ростовській області повідомили про вибухи та пожежу на військовому аеродромі (оновлено)

Читать на русском
У ніч на 3 серпня дрони атакували Морозовськ у Ростовській області. За попередніми даними, безпілотники вдарили по військовому аеродрому.
Фото: ASTRA

У ніч на 3 серпня невідомі дрони атакували Морозовськ Ростовської області у рф. Пишуть, що безпілотники вдарили по військовому аеродрому.

Про це повідомляють моніторингові телеграм-канали та місцева влада.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив, що внаслідок масованої атаки БпЛА пошкоджено складські об'єкти у Кам'янському та Морозовському районах.

За його словами, служби екстреного реагування ліквідують загоряння. Інформація про постраждалих уточнюється.

Моніторингові телеграм-канали зазначають, що в Морозовську знаходиться військовий аеродром, і, за словами місцевих жителів, вибухи було чутно саме в цьому районі.

Судячи з детонації, горить також склад боєприпасів. Разом з тим повідомлялося про вибухи у Міллеровому. Пишуть, що це робота ППО.

Станом на 4 годину після атаки дронів у Кам'янському районі горять резервуари з паливом.

Доповнено:

Станом на 5:15 губернатор Ростовської областi заявив, що регіон атакували 55 нібито українських безпілотників. Додають, що постраждалих внаслідок удару немає, на місці падіння дронів працюють відповідні служби.

Нагадаємо, у ніч на 3 серпня невідомі безпілотники атакували Орловську область рф. В регіоні прогриміло кілька потужних вибухів, пишуть про влучання у багатоповерхівку.

А вночі 2 серпня два безпілотники влучили в електропідстанцію «Кубанська» в Тихорецьку, Краснодарського краю рф. Унаслідок атаки виникла пожежа, пошкоджено повітряні вимикачі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: