В Україні запрацювала е-карта вакансій для ветеранів війни

Читать на русском
Мінветеранів запустило е-Карту вакансій для ветеранів та ветеранок війни. На порталі вакансії в різних регіонах України.
president.gov.ua

Міністерство у справах ветеранів запустило е-карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранів та ветеранок війни.

Про це повідомила пресслужба Кабміну.

У Мінцифри розповіли, скільки посвідчень ветерана вже згенерували у «Дії»Згідно зі словами Федорова, потенційна аудиторія зазначеної послуги становить близько мільйона українців.

«Цей новий сервіс доступний на веб-платформі е-Ветеран — та є візуалізацією інформації про вакансії державних органів, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій по всій Україні», – йдеться у повідомленні.

Мета цього сервісу – полегшити ветеранам та ветеранкам війни процес пошуку роботи та сприяти їх працевлаштуванню на державну службу. Користувачі можуть обрати для себе вакансії в різних регіонах країни, а також отримати детальну інформацію про рівень заробітної плати та контакти для зворотного зв'язку.

Наголошується, що е-карта вакансій держслужби — лише перший етап у системі працевлаштування. У найближчі кілька місяців Мінветеранів запустить додатковий цифровий продукт із пошуку робочих місць у бізнесі.

На момент запуску на е-карті розміщено 170 вакансій, з них 92 – на державній службі, 37 – в органах місцевого самоврядування, 41 – у військових адміністраціях.

Вакансії оновлюються у реальному часі.

Нагадаємо, у червні у додатку «Дія» з'явилося посвідчення ветерана. У Мінцифри нещодавно розповіли, скільки посвідчень ветерана вже згенерували у «Дії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: