У центрі Києва сталася масштабна ДТП із трамваями, є постраждалі – фото, відео

Читать на русском

На Подолі некерований трамвай з'їхав з гірки, протаранив близько десяти авто та врізався в інший трамвай. Є постраждалі.
Фото: поліція

На вулиці Глибочицькій у Києві трамвай на повній швидкості протаранив близько десяти автомобілів і врізався в інший трамвай.

Про це повідомляють столичні Telegram-канали.

За однією версією, у трамваї на момент ДТП не було водія, за іншою – у нього відмовили гальма. Некерований трамвай з'їхав з гірки, розбив близько десяти автомобілів і врізався в інший трамвай.

У міській адміністрації підтвердили факт ДТП, наголосивши, що його причини встановлюються. За попередньою інформацією, постраждали шестеро людей – їм надають медичну допомогу.

Трамваї №№ 14,18 затримуються у напрямку проспекту Відрадного. За інформацією поліції, рух транспорту на вулиці Глибочицькій ускладнений в обох напрямках.

Нагадаємо, 30 липня у Києві загинула людина через падіння дерева у парку імені Тараса Шевченка. Ще троє людей постраждали.

21 липня у столиці обірвався трос атракціону-спуску через річку Дніпро, що біля Пішохідного мосту. Одна людина загинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: