У рф заявили про атаку безпілотників на Курську та Бєлгородську області

Читать на русском
Російська влада заявила про нічну атаку безпілотників на Курську та Бєлгородську області. Там пошкоджено будинки та згоріли автомобілі, є поранені.
Фото: t.me/gubernator_46

Курську область росії вночі 6 серпня масовано атакували безпілотники. Зокрема, у місті Суджа пошкоджено житлові будинки та є поранені.

Про це повідомив у вріо губернатора Олексій Смирнов.

За його словами, над регіоном «збито 26 безпілотників». «Поранено п'ятьох людей, у тому числі троє дітей. Вони доставлені до Суджанської районної лікарні, де їм надається медична допомога. Сильно пошкоджено кілька житлових будинків», – написав він.

Безпілотники також атакували Бєлгородську область. Місцевий губернатор В'ячеслав Гладков повідомив про удар по селу Ясні Зорі: за його словами, пошкоджено житлові будинки та автомобілі.

Нагадаємо, 3 серпня ЗСУ вдарили по російському військовому аеродрому «Морозовськ» у Ростовській області, було знищено винищувач-бомбардувальник Су-34 та склад боєприпасів. Тієї ж ночі під удар потрапили ряд нафтобаз та об'єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів у Бєлгородській, Курській та Ростовській областях.

2 серпня два безпілотники влучили у електропідстанцію «Кубанська» в Краснодарському краї рф.

31 липня ЗСУ завдали удару по складу зберігання озброєння та військової техніки біля Курська.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: