ГУР провело операцію на Тендровській косі: знищено техніку, особовий склад та фортифікації росіян

Читать на русском
ГУР провело спецоперацію на Тендровській косі у північній частині Чорного моря. Спецназівці знищили російську броньовану техніку та фортифікаційні укріплення.
Скріншот з відео

Спецназівці підрозділу «Артан» та Морського центру Головного управління розвідки 6 серпня провели операцію на Тендрівській косі у північній частині Чорного моря.

Про це повідомляє пресслужба ГУР.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

Вночі десантна група висадилася на Тендровській косі та знищила російську броньовану техніку, зокрема МТ-ЛБ, комплекс РЕБ противника, а також зруйнувала фортифікаційні укріплення.

Під час бою окупанти зазнали втрат серед особового складу — точна кількість уточнюється.

«Виконавши поставлене завдання, зокрема й секретну його частину, воєнні розвідники відійшли без втрат. Це не перший успішний активний захід спецпризначенців ГУР на окупованій росіянами Тендрівській косі. Відповідні дії — лише частина масштабного плану Сил безпеки і оборони України, реалізація якого триває», – зазначили у розвідці.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року спецназівці ГУР висадилися в Криму та завдали вогневого ураження російським окупантам.

Представник розвідки Андрій Юсов пізніше розповів, як проходила операція з висадки на острів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: