Ракетний удар по Костянтинівці: серед жертв обстрілу виявили поліцейського

Читать на русском
Загиблий поліцейський перебував у наряді, коли російські війська вдарили ракетою по торговельному центру.

Під час атаки на торговий центр у Костянтинівці 9 серпня, загинув лейтенант поліції Максим Кислюк.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Як зазначається, інспектор сектору кадрового забезпечення Краматорського районного управління поліції Максим Кислюк перебував у наряді, коли російські війська вдарили ракетою по торговельному центру Костянтинівки, і дістав смертельне поранення.

При цьому, у 36-річного поліцейського залишились батьки, дружина та діти.

«Лейтенант поліції служив сумлінно та віддано до останнього дня свого життя. Максим запам'ятається життєрадісним та завжди готовим прийти на допомогу людям. Він присвятив службі в органах внутрішніх справ 15 років. У 36-річного поліцейського залишились батьки, дружина, діти. Керівництво та особовий склад Національної поліції України сумує через непоправну втрату та висловлює щирі співчуття рідним загиблого», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Костянтинівку на Донеччині, застосувавши ракету Х-38. Пошкоджено щонайменше чотири приватні будинки, торговий центр, пошта, магазини, автомийка, автомобілі. Серед загиблих ідентифікували двох дітей – дівчаток 9 та 11 років.

Крім цього, вранці 10 серпня російські війська завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури в Краматорську, один працівник загинув, кілька людей зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: