Окупанти обстріляли з РСЗВ село на Харківщині, є загиблий

Читать на русском
За попередніми даними російські окупаційні війська вдарили по селу з РСЗВ. Загинув 87-річний чоловік.
Ілюстративне фотоскріншот

Сьогодні, 10 серпня, війська країни-агресора обстріляли село Лісна Стінка на Харківщині, у результаті чого загинув 87-річний місцевий мешканець.

Про це пресслужба прокуратури Харківської області повідомляє у Telegram.

«За даними слідства, 10 серпня близько 15:40 ворогом було здійснено обстріл с. Лісна Стінка Купʼянського району. Загинув 87-річний чоловік. Зазнали пошкоджень та руйнувань приватні домоволодіння», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за попередніми даними російські окупаційні війська вдарили по селу з РСЗВ.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, внаслідок нічних обстрілів Харківщини є загиблі та поранені.

Також сьогодні вранці російські війська також завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури в Краматорську, один працівник загинув, кілька людей зазнали поранень.

Окрім цього, росіяни сьогодні масово атакують безпілотниками мирних жителів у Херсоні та в селах передмістя. Постраждало щонайменше 6 цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: