Росіяни вдруге за день атакували дронами Антонівку, поранено цивільних

Читать на русском
Одна з постраждалих дістала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ніг внаслідок дронової атаки. У іншої жінки - поранення руки та грудної клітки.
Ілюстративне фотоGetty Images

В Антонівці Херсонської області внаслідок дронової атаки росіян було поранено ще двох мирних мешканців. Окупанти атакували селище вдруге за добу, 11 серпня.

Про це пресслужба Херсонської ОВА повідомляє у Telegram.

«За медичною допомогою звернулась жителька Антонівки, яка постраждала через атаку російського безпілотника. 68-річна жінка дістала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ніг. Стан - легкий», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що медики надали постраждалій допомогу, подальше лікування вона проходитиме амбулаторно.

При цьому, за даними ОВА, внаслідок того ж російського обстрілу постраждала 65-річна жінка. Її у важкому стані шпиталізували до лікарні. У потерпілої діагностували вибухову травму, поранення руки та грудної клітки. Медики надають їй всю необхідну допомогу.

Як відомо, сьогодні в Антонівці під російський обстріл потрапила 72-річна місцева жителька. Вона дістала мінно-вибухову травму, її шпиталізували.

Нагадаємо, внаслідок ранкового удару по Краматорську Донецької області сьогодні, 11 серпня, постраждали 8 осіб.

А вчора на Херсонщині у селищі Кіндійка під удар російського безпілотника потрапив автомобіль з родиною, серед постраждалих є дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: