Війська рф атакували один з районів Херсона, серед постраждалих є дитина

Читать на русском
Від одного з ударів по Херсону постраждали 3 людей, серед них - дитина. Одна з поранених перебуває у важкому стані.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Російські окупаційні війська сьогодні, 12 серпня, обстріляли житлові квартали Дніпровського району Херсона. Внаслідок чого постраждали дві жінки і чоловіка, а також п'ятирічна дівчинка, одна з поранених перебуває у важкому стані.

Про це Херсонська обласна військова адміністрація повідомляє у Telegram.

«Близько п’ятої години вечора військові рф обстріляли Дніпровський район Херсона. Мінно-вибухові травми та поранення ніг отримав 61-річний чоловік. Його доправили до лікарні, де потерпілому надають необхідну медичну допомогу», - заявили в адміністрації області.

Згодом стало відомо, що в Херсоні ще одна людина постраждала через російський обстріл. У 61-річного чоловіка діагностували вибухову травму, а також уламкове поранення передпліччя і ноги.

Згідно з даними ОВА, від одного з ударів постраждали 3 людей, серед них - дитина. У дівчинки діагностована гостра реакція на стрес. Лікарі її дообстежують.

Зазначається, що 35-річна жінка дістала вибухову травму й перелом руки. А у 25-річної потерпілої – ампутація руки, вона у важкому стані.

Нагадаємо, російські окупанти у неділю, 11 серпня, атакували Херсон, Антонівку та селище Киндійка в області. Внаслідок обстрілу та атаки російського БПЛА постраждали троє цивільних та загинула жінка у Херсоні.

Окрім цього, окупанти обстріляли Костянтинівку і Торецьк, є загиблі.

Також у Сумах внаслідок удару по об'єктах інфраструктури в неділю постраждали вісім мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: