У Курській області рф оголосили евакуацію з ще одного селища

Читать на русском
У селищі Глушкове в Курській області рф оголосили обов'язкову евакуацію. Відповідне рішення прийняв регіональний оперштаб.
Фото: Укрінформ

У рф оголосили про обов'язкову евакуацію жителів з селища Глушкове в Курській області.

Про це повідомив виконуючий обов'язки губернатора Курської області Олексій Смирнов з посиланням на відповідне рішення регіонального оперштабу.

Курська область серед інших регіонів росії: головні цифриЩо відомо про Курську область росії – населення, площа, середня зарплата, економічні показники.

«Регіональним оперштабом ухвалено рішення про обов'язкову евакуацію селища Глушкове. Координуватимуть процес виїзду місцевих мешканців будуть силові структури, військові, місцева адміністрація та дружинники Курського центру «Патріот». Прошу всіх дотримуватися рекомендацій», – йдеться у дописі.

Додають, що в районі продовжує діяти режим контртерористичної операції.

Крім того, губернатор подякував москві за так звану «допомогу у ці складні для регіону часи».

Нагадаємо, 12 серпня влада Бєловського району Курської області росії повідомила про напружену ситуацію і закликала місцевих жителів евакуюватися.

За даними російської влади на 10 серпня, із прикордонних районів Курської області на тлі просування ЗСУ евакуювали вже понад 76 тисяч жителів.

Раніше окупанти запровадили режим контртерористичної операції на території Курської, Брянської та Бєлгородської областей рф через нібито загрозу з боку України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: