У Повітряних силах розповіли, скільки ворожих дронів збили сьогодні вночі

Читать на русском
Вночі російські війська запустили ракети та 29 ударних дронів Shahed з території рф. Українські сили ППО збили всі безпілотники.
Ілюстративнефото: АР

У ніч проти 15 серпня російські війська здійснили авіаційний удар по території України. Окупанти атакували Україну керованими авіаційними ракетами Х-59 та 29-ма «Шахедами». При цьому, усі ворожі дрони силам ППО вдалося знищити.

Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук у Telegram.

Зазначається, що з повітряного простору Курської області рф було випущено три керовані авіаційні ракети Х-59. Також із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ та Курськ було запущено 29 ударних «Шахедів».

«В результаті протиповітряного бою розрахунками мобільних вогневих груп Сил оборони України, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних сил збито 29 ворожих БпЛА у Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Херсонській, Запорізькій, Сумській, Чернігівській та Київській областях», - йдеться у повідомленні.

При цьому, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що над областью збили 5 російських дронів.

А керівник Херсонщини Олександр Прокудін уточнив, що над регіоном знищили 8 «Шахедів».

Як відомо, росія вночі 14 серпня атакувала Україну двома керованими авіаційними ракетами Х-59/69, а також 23 ударними безпілотниками.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу Степногірської громади у Запорізькій області постраждали четверо людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: