«Ворог підійшов майже впритул»: жителів Покровська закликали покинути місто

Читать на русском
Окупаційні війська рф продовжують вести наступальні події на Покровському напрямі і вже наближаються до самого Покровська.
Фото: acmc.ua

Окупаційні війська росії продовжують вести наступальні дії на Покровському напрямі і вже наближаються до самого Покровська.

Про це повідомив керівник МВА Сергій Добряк у Telegram.

На Донеччині розширили зону примусової евакуації дітейЕвакуація дітей з їхніми батьками відбудеться селищ Цукурине, Іллінка та села Ізмайлівка Покровського району Донецької області.

«Ми бачимо, що сьогодні ворог підійшов майже впритул до нашої громади, до міста Покровськ. Лише трохи більше 10 кілометрів від околиць міста Покровськ. Ми бачимо всі ті обстріли, які були по нашій громаді та місту, ворог цинічно б'є або критичну інфраструктуру, або приватну, чи житлову. Гинуть люди», – сказав чиновник.

У зв'язку з цим Добряк закликав цивільне населення якнайшвидше покинути місто та евакуюватися до безпечніших регіонів України. Усіх, хто хоче виїхати, просять звертатись за телефоном: 0-800-408-911.

«Ситуація лише погіршується, краще не стане. Влада та критична інфраструктура залишаються у місті. Я наполягаю: не зволікайте, поки можна виїхати планово – збирайте речі та евакуюйтеся», – підсумував він.

Нагадаємо, вчора в ОВА заявили, що захоплення Покровська є однією з двох пріоритетних цілей ворога на Донеччині.

Також повідомлялося, що з понеділка на території Донецької області діють два графіки комендантської години. Його тривалість визначається відстанню до фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: