У КМВА розповіли подробиці нічної атаки дронів на Київ

Читать на русском
За інформацією Повітряних Сил, з району Курської області рф, за попередніми даними по Києву були запущені ударні БпЛА.
Ілюстративнефото: АР

У ніч на п'ятницю, 16 серпня, ворожі війська знову намагалися атакувати Київ ударними безпілотниками, у столиці працювала ППО. При цьому, внаслідок атаки обійшлося без постраждалих та руйнувань.

Про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Telegram.

«Вночі ворог знову намагався завдати повітряного удару по Києву. За інформацією Повітряних Сил, з району Курської області, за попередніми даними були запущені ударні БпЛА. До столиці літальні апарати противника дісталися приблизно за 2 години. Повітряна тривога в місті тривала 44 хвилини. В Києві працювали сили та засоби протиповітряної оборони», - повідомляє очільник КМВА Сергій Попко.

Як зазначається, за інформацією оперативного зведення станом на ранок п'ятниці в столиці без руйнувань та постраждалих.

Попко звернув увагу, що останнім часом повітряні тривоги почастішали: напередодні їх було чотири за день. За його словами, з початку повномасштабного вторгнення, за понад 900 днів у Києві пролунало понад 1200 тривог.

Нагадаємо, о 00:18 у Повітряних силах ЗСУ повідомили про рух шахеда у межах столиці. Згодом над містом прогриміли вибухи.

Окрім цього, дві людини загинули у Верхньокам'янському на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу 15 серпня.

Того ж дня в Павлограді на Дніпропетровщині пролунав вибух, внаслідок чого виникла пожежа, 21-річний постраждалий юнак був госпіталізований.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: