Обстріл Краматорська: рятувальники деблокували з-під завалів одного з постраждалих

Читать на русском
Сьогодні, 17 серпня, у Краматорську російським ударом було зруйновано житловий будинок. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з постраждалих.
facebook.com/alexander.vasilyevich.goncharenko

У Краматорську на Донеччині рятувальники деблокували постраждалого з-під завалів будівлі, яку зруйнували влучанням російських ракет.

Про це начальник Краматорської місцевої військової адміністрації Олександр Гончаренко повідомляє у Telegram.

Зазначається, що сьогодні, 17 серпня, у Краматорську російським ударом було зруйновано житловий будинок.

«Рятувальники деблокували з-під завалів постраждалого. Стан важкий. Далі працюють медики», - написав керівник МВА.

Як відомо, Краматорськ у суботу зазнав ворожих обстрілів. Одна з ракет РСЗВ «Смерч» влучила у двоповерхівку, інші - у промзону. Повідомлялося про постраждалу людину, яка перебувала під завалами.

Після обстрілу виявлено чисельні пошкодження на газопроводі протяжністю 30 метрів. Також зафіксовано гільйотинний розрив газопроводу.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 серпня, у Києві впали уламки збитих ворожих дронів, внаслідок чого спалахнула пожежа, яку вже загасили.

Водночас, у Сумах кількість постраждалих внаслідок ракетного удару зросла до 2 людей. Рятувальники показали наслідки обстрілу.

Загалом російські війська в ніч на суботу, 17 серпня, атакували Україну дронами-камікадзе та крилатою ракетою. ППО знищила 14 ворожих безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: