На Київщині зафіксували пошкодження внаслідок ворожої атаки

Читать на русском
У Київській області зафіксовано руйнування приватних будинків та чотирьох авто, а також електромережі внаслідок ворожої атаки.
t.me/dsns_telegram

У Київській області зафіксовано руйнування приватних будинків та чотирьох авто, а також електромережі внаслідок ворожої атаки.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Київська ОВА та ДСНС України.

У неділю, 18 серпня, зранку російські війська атакували область ракетами, сили ППО збили цілі

«В області працювали сили ППО. Є збиті цілі. Дякуємо нашим силам ППО за надійний захист. Влучання в об’єкти критичної та житлової інфраструктури відсутні. Постраждалих немає», – розповів начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Відтак внаслідок падіння уламків в одній з громад на території трьох садових товариств зафіксували руйнування та пошкодження приватних будинків.

«Наразі є інформація про руйнацію 2 та пошкодження 16 будинків. Вибиті вікна, пошкоджено фасади та дахи. Робота з фіксації наслідків продовжується Уламками пошкоджені 4 автомобілі, паркани та лінії електропередач», – додали в ОВА.

В області триває ліквідація наслідків ворожих обстрілів. Рятувальники надають допомогу громадянам зі знищених і пошкоджених житлових будинків.

Нагадаємо, 18 серпня росіяни двічі намагалися завдати балістичного удару по Києву. За попередніми даними, атакували Київ крилатими ракетами типу «Іскандер».

В ніч на 18 серпня Сили оборони України збили вісім російських ударних безпілотників типу Shahed і п'ять ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: