Вночі у Ростовській області рф через атаку безпілотників виникла пожежа на нафтобазі

Читать на русском
Ударні безпілотники атакували підприємство у Пролетарську Ростовської області. Очевидці кажуть, що всього було 5 дронів.
Ілюстративне фотоGetty Images

У Ростовській області рф сьогодні вночі, 18 серпня, внаслідок ударів безпілотників сталася пожежа на нафтовому об'єкті. На місці атаки виникла велика пожежа - горять резервуари з дизпаливом.

Про це повідомляють губернатор Ростовської області Василь Голубєв та російські Telegram-канали.

Згідно зі словами російського чиновника, на заході регіону сили та засоби ППО цієї ночі нібито відбили атаку БПЛА літакового типу.

За офіційною версією місцевої влади, нібито через падіння уламків загорілося дизельне паливо на промислових складах у Пролетарську.

Місцеві жителі заявили про атаку 5 дронів.

Пізніше Голубєв написав у своєму Telegram про ще одну «відбиту атаку» дронів, тепер уже на південному сході Ростовської області.

«Внаслідок падіння уламків на території промскладів у Пролетарську сталося загоряння дизпалива. До гасіння залучено підрозділи пожежників», - заявив він.

як розповів місцевий губернатор, попередньо через повітряну атаку у Пролетарську ніхто не постраждав, а підрозділи пожежників відновили гасіння.

Нагадаємо, ЗСУ знищили міст через річку Сейм біля села Зване, що у Курській області.

Також у російському Воронежі у ніч проти 14 серпня пролунала серія вибухів внаслідок атаки безпілотників та роботи ППО. При цьому відбиття повітряної атаки відбувалося на фоні запусків салюту у місті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: