Обстріли Донеччини: в ОВА повідомили про загиблих та постраждалих

Читать на русском
За 17 серпня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Мирнограді і Торецьку. Всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини.
Ілюстративне фотоnpu.gov.ua

Минулої доби, 17 серпня, внаслідок російських обстрілів на Донеччині загинули двоє мирних жителів, а ще восьмеро дістали поранення різного ступеню важкості.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Telegram.

«За 17 серпня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Мирнограді і Торецьку. Ще восьмеро людей в області дістали поранення», - написав Філашкін.

Зазначається, що всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Загалом від початку вторгнення в області загинула 2161 людина та 5666 дістали поранення. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині вказана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Нагадаємо, російські війська у суботу, 17 серпня, обстріляли місто Дружба Шосткинського району Сумської області та завдали авіаційних ударів по цивільній інфраструктурі Ворожби та Білопілля. Зокрема, у результаті обстрілів зазнала поранення 8-річна дитина.

Також у неділю вранці, 18 серпня, росіяни двічі намагалися завдати балістичного удару по Києву. За попередніми даними, атакували Київ крилатими ракетами типу «Іскандер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: