У російських пабліках зʼясовують, чи знищено третій міст через Сейм на Курщині

Читать на русском
У російських пабліках намагаються з’ясувати, чи було знищено третій і останній міст через річку Сейм у Глушківському районі Курщини.
Укрінформ

У російських пабліках намагаються з’ясувати, чи було знищено третій і останній міст через річку Сейм у Глушківському районі Курщини.

Про це стало відомо з російських Telegram-каналів.

Російські воєнкори пишуть, що Сили оборони України могли знищити третій і останній міст через річку Сейм у населеному пункті Кариж Курської області. Перші повідомлення про можливий підрив почали публікувати зранку 19 серпня.

Інші ж пабліки намагаються переконати, що опубліковані фото не підтверджують знищення мосту, адже він має інакший вигляд.

Втім якщо підрив підтвердиться, то російські війська залишаються відрізаними від шляхів постачання в Глушковському районі.

Зокрема, Telegram-канал «Дозвольте доповісти» пише, що забезпечувати окупантів у такому випадку буде можливо лише за допомогою човнів та понтонних мостів, що вкрай складно зробити за умов вогневого контролю з боку ЗСУ.

«Чисельність угруповання оцінювалась від 700 до 2500 російських військовослужбовців», – додають у дописі.

Нагадаємо, українські військові 16 серпня під час операції на території рф завдали ударів по мосту в Глушківському районі Курської області. За даними ЗМІ, після ударів ЗСУ впав один з прольотів мосту.

18 серпня, у росії повідомили, що у Курській області ЗСУ пошкодили другий міст через річку Сейм. Командувач Повітряних Сил ЗСУ підтвердив ураження мосту та опублікував відео бойової роботи українських бійців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: