Сили протиповітряної оборони збили 28 цілей, що випустила армія рф

Читать на русском
Сили протиповітряної оборони в ніч на 20 серпня збили одну крилату та дві керовані авіаційні ракети, а також 25 безпілотників.
Фото 114 бригада

Сили протиповітряної оборони в ніч на 20 серпня збили одну крилату та дві керовані авіаційні ракети, а також 25 безпілотників.

Про це повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук у Telegram.

В ніч на 20 серпня російські війська атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Воронезької області, крилатою ракетою «Іскандер-К» із Брянської області, керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору Курської та Запорізької областей, а також 26 ударними БПЛА типу «Shahed» (райони пусків – Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, Курськ).

Авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби збили 28 повітряних цілей. Відомо, що воїнам вдалося приземлити одну ракету «Іскандер-К», дві ракети Х-59 та 25 дронів. Повітряний бій тривав у межах Київської, Дніпропетровської, Миколаївської, Херсонської, Вінницької, Хмельницької, Кіровоградської, Сумської та Чернігівської областей.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня та зранку росія атакувала Київ ударними дронами, а також крилатими ракетами. Обійшлося без руйнувань і постраждалих.

Також писали, що в ніч на 19 серпня російські військові атакували Україну «шахедами». Сили ППО збили всі 11 дронів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: