Росіяни атакували Сумщину 113 разів за добу, є поранені

Читать на русском
За добу, 21 серпня, на Сумщині зафіксували 256 вибухів. Внаслідок атак поранено 5 місцевих жителів.
Фото: Сумська ОВА

Армія рф обстріляла Сумщину 113 разів за добу, 21 серпня. Внаслідок атак поранено 5 людей, пошкоджені житлові будинки.

Про це повідомляє Сумська ОВА.

За добу у області пролунало 256 вибухів.

«Обстрілів зазнали Сумська, Хотінська, Юнаківська, Миропільська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Путивльська, Новослобідська, Березівська, Глухівська, Есманьська, Шалигинська, Дружбівська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади», – йдеться у повідомленні ОВА.

Росіяни скинули 46 мін на територію Краснопільської громади. Унаслідок обстрілів поранено 3 цивільні особи. Крім того, ворог вдарив по громаді з артилерії (55 вибухів), скинув вибухові пристрої з БпЛА (2 вибухи), завдав удару КАБ (1 вибух) та FPV-дронами (5 вибухів).

У Глухівській громаді окупанти здійснили обстріл FPV-дронами. Усього пролунало 18 вибухів. Унаслідок атак отримала поранення 1 цивільна особа. Крім того, по громаді били з гранатометів.

Дружбівська громада також потрапила під обстріли FPV-дронами – усього зафіксовано 19 вибухів – та артобстріл (1 вибух). Поранення отримала 1 цивільна особа. Також зафіксовано авіаудар КАБами (2 вибухи).

Нагадаємо, в ніч на суботу, 17 серпня, російські війська атакували Україну дронами та ракетами. У Сумах внаслідок російського удару зафіксували влучання в районі проспекту Свободи. Пізніше стало відомо про двох постраждалих внаслідок атаки.

А у вівторок, 20 серпня, російські окупаційні війська вбили цивільну та поранили ще двох мирних жителів Сумщини. Обстрілами також пошкоджені житлові будинки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: