ВАКС призначив до розгляду справу депутата райради на Одещині

Читать на русском
Антикорупційний суд завершив проведення підготовчого засідання за обвинуваченням депутата однієї з райрад Одеської області.
фото: anticorruption-vymir.com.ua

Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті кримінальне провадження за обвинуваченням депутата Білгород-Дністровської районної ради Одеської області Анатолія Хмільківського у підбуренні бізнесмена до хабарництва.

Таке рішення 19 серпня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акту у кримінальному провадженні за обвинуваченням (Хмільківського – ред.) у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15 - ч. 3 ст. 369, ч. 2 ст. 15 - ч. 5 ст. 190 КК України», – йдеться в рішенні.

Наступне засідання заплановане на 20 вересня о 14:30.

Як відомо, антикорупційний суд продовжив до 13 жовтня строк тримання Хмільківського під нічним домашнім арештом. Він також зобов'язаний: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися за межі Одеської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні та здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру депутату Білгород-Дністровської райради. За версією слідства, підозрюваний схилив місцевого підприємця до надання 450 тисяч доларів депутатам і голові селищної ради Одеського району, аби отримати землю в оренду з правом приватизації під забудову. Депутата райради було викрито одразу після одержання ним першої частини обумовлених коштів, а саме 10 000 доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: