У рф заявили про атаку БпЛА на Воронезьку область, детонує склад боєприпасів

Читать на русском
У ніч на 24 серпня над Воронезькою областю рф прогриміли вибухи. Внаслідок атаки горить та детонує склад боєприпасів росіян у Острогозьку.
Фото: росЗМI

У ніч на суботу, 24 серпня, у Воронезькій області рф було чутно звуки вибухів. Місцеві жителі та влада повідомляють про атаку безпілотників на регіон.

Про це йдеться у російських Telegram-каналах.

Зазначається, що перші вибухи в регіоні прогриміли близько 2 години ночі.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив сили ППО знищили нібито український безпілотник. Додають також, що внаслідок падіння уламків дрона в одному з муніципалітетів був спалах трави, який вже ліквідовано. За попередньою інформацією, осколкове поранення отримала одна людина.

Трохи згодом рос влада заявила про те, що ще кілька начебто українських безпілотників знищили ППО та засоби РЕБ у небі над Воронезькою областю. За словами Гусєва, наслідок падіння уламків почалася пожежа, що викликала детонацію вибухонебезпечних об'єктів.

У соцмережах публікують кадри з Острогозька, де палає та детонує склад боєприпасів.

Крім того, зазначають, що у місті розташований навчальний центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби Міністерства оборони рф. У липні 2024 року голова району Сергій Хорошилов заявляв, що у місті відкриють виставку з військовою технікою ЗСУ, захопленою у Маріуполі.

Нагадаємо, в ніч на 22 серпня у Волгоградській області рф пролунали вибухи. Місцеві жителі повідомили про атаку безпілотників на військовий аеродром.

Пізніше стало відомо, що на аеродромі у Волгоградській області рф було уражено склади з КАБами. Зазначають, що саме Маринівку ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: