З'явилися супутникові знімки підірваного складу боєприпасів у Воронезькій області рф

Читать на русском
У мережі показали супутникові знімки великого складу боєприпасів у Воронезькій області рф, який у ніч на 24 серпня підірвали українські військові.
Фото: Кирило Овсяний

У мережі з'явилися супутникові знімки підірваного складу боєприпасів у Воронезькій області рф, який українські розвідники атакували у ніч на 24 серпня.

Світлини опублікував журналіст Радіо Свобода Кирило Овсяний на сторінці у соцмережі Х.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Кадри зроблені з місця де розташовувалися склади ворога у Воронезькій області рф. Зазначають, що після атаки там досі триває пожежа.

Також для порівняння надають два фото складу у Воронезькій області – вони зроблені 31 липня та 24 серпня.

«Наразі важко сказати, що саме горить у лісі, але судячи з відео детонації, ймовірно, це російські склади зброї. Про це також можуть свідчити заховані в лісі оборонні споруди, які після пожежі стали краще помітні», – додає журналіст.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 24 серпня, у Воронезькій області рф було чутно звуки вибухів. Місцеві жителі та влада повідомляли про атаку безпілотників на регіон.

А згодо у ГУР розповіли про підрив великого складу боєприпасів у рф. На території військового об’єкта зберігались понад 5 тисяч тонн знаряддя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: