Окупанти масовано обстріляли Донеччину, є жертва та 6 поранених

Читать на русском
У суботу, 24 серпня, на Донеччині було вбито одну людину та поранено 6 цивільних, зокрема, неповнолітню дівчину.
Getty Images

У Бахмутському та Покровському районах Донеччини внаслідок російських обстрілів у суботу, 24 серпня, поранено 6 цивільних, серед яких є дитина. При цьому, російська армія вбила людину в Покровській громаді.

Про це Донецька обласна прокуратура повідомляє у Фейсбуці.

Згідно з даними слідства, сьогодні російська окупаційна армія здійснила артилерійський обстріл міста Українськ. На подвір’ї житлового будинку зазнав тілесних ушкоджень мешканець 42 років – у нього діагностовано перелом ноги.

Також ворожа артилерія поцілила по місту Курахове. Внаслідок влучання засобів ураження у приватний сектор відбулось займання одного з домоволодінь, де перебували 48-річна жінка та її донька 16 років.

«Їх доставлено до медичного закладу з пораненнями ніг. Крім того, травмовано 50-річного містянина, який проходив поруч з будинком. Ще двоє цивільних зазнали поранень від атак окупантів у с. Котлине Покровського району й м. Торецьк. Тип використаної ЗС рф зброї встановлюється», - йдеться у повідомленні.

Водночас, голова області Вадим Філашкін заявив, що ще одну людину було вбито росіянами у Котлиному Покровської громади. У селищі також є поранена.

Нагадаємо, у суботу, 24 серпня, російські окупаційні війська атакували у Сумській області автомобіль із цивільними на трасі «Кіпті-Глухів-Бачівськ», внаслідок чого загинуло подружжя.

Як відомо, у суботу російські війська обстріляли центр міста Костянтинівки на Донеччині. В результаті загинуло 5 цивільних і ще п'ять поранено.

Також росіяни у суботу, 24 серпня, атакували Херсон. Внаслідок обстрілу постраждало немовля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: