НАБУ завершило розслідувати справу заступника голови Рівненської облради

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку завершили досудове слідство стосовно заступника керівника органу місцевого самоврядування.
фото: Рівненська облрада

НАБУ і САП завершили розслідувати справу за підозрою заступника голови Рівненської обласної ради Сергія Свисталюка в одержанні такої 500 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомляють прес-служби органів, не зазначаючи прізвища фігуранта.

За інформацією «Слово і діло», йдеться саме про Свисталюка.

«26 серпня 2024 року прокурор САП ухвалив рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно заступника голови Рівненської обласної ради, якого у травні поточного року викрили на одержанні пів мільйона гривень неправомірної вигоди за вирішення земельних та майнових питань», – інформує прокуратура.

Як відомо, антикорупційний суд визначив 500 тис. грн застави заступнику голови Рівненської облради.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру заступнику голови Рівненської облради. За даними слідства, наприкінці 2021 року підприємець на електронному аукціоні придбав непрацюючий дитячий санаторій, який колись перебував у комунальній власності.

Заступник голови облради, дізнавшись, що покупець також хоче отримати у власність матеріальні цінності санаторію та землю під ним, пообіцяв сприяння. Йшлося про списання майна та ухвалення депутатами Рівненської облради рішення про продаж ділянки площею 5,4 га. За такі «послуги» посадовець у 2022-2023 роках отримав від підприємця неправомірну вигоду на загальну суму майже півмільйона грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: