У Білорусі та росії шириться саботаж на заводах ОПК – АТЕШ

Читать на русском
У росії та Білорусі спостерігається масовий саботаж на заводах оборонно-промислового комплексу.  Робітники з великим інтересом сприймають заклики та готові діяти.
Фото: Getty Images

У росії та Білорусі масово поширюється саботаж на заводах оборонно-промислового комплексу.

Про це повідомляє партизанський рух «Кібер АТЕШ».

«На нашу пошту надійшов лист від агентів із текстовим документом, де розписано заклики до саботажу на заводах оборонно-промислового комплексу. В інструкції описані поетапні дії, які почали поширюватися серед співробітників великих підприємств», – йдеться у повідомленні.

За словами агента, робітники з великим інтересом сприймають ці заклики та готові діяти.

«Ми стаємо свідками краху злочинного режиму. Підтримуйте боротьбу, кожний саботаж наближає нашу перемогу!», – підсумували в АТЕШ.

Нагадаємо, нещодавно українським партизанам вдалося провести розвідку двічі атакованого Туапсінського нафтопереробного заводу у рф. Вдалося зібрати всю необхідну інформацію щодо спроби відновити пошкодження з останнього удару 17 травня.

Також раніше партизани знайшли тренувальну базу Чорноморського флоту рф у Севастополі. Під час розвідки агент зафіксував періодичність прибуття і вибуття підрозділів, місце їхнього розташування, місця шикування і кількість особового складу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: