Росіяни відновили штурмові дії на південних напрямках – ОСУВ «Таврія»

Читать на русском
Війська рф відновили штурмові дії на південних напрямках. ЗСУ фіксують, зокрема, нові атаки у Запорізькій та Херсонській областях.
Фото: t.me/GeneralStaffZSU

Окупаційні війська росії відновили штурмові дії на південних напрямках. ЗСУ фіксують, зокрема, нові атаки у Запорізькій та Херсонській областях.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.

Які битви на війні проти України стали найкривавішими для російської арміїНа інфографіці – втрати росіян у найкривавіших битвах повномасштабної війни. На півночі Харківської області окупанти могли втратити 20 тисяч людей.

За його словами, окупанти намагаються просунутися на Херсонщині на лівому березі Дніпра, а також у Запорізькій області на Роботинському виступі.

«Вони відновили штурмові дії, відновили активність саме на Запоріжжі, на Оріхівському напрямі. Оскільки три доби в рамках Дня незалежності ми не мали жодної штурмової дії противника. Це те, що стосується піхотних штурмів на землі, включаючи Херсонську та Запорізьку області», – сказав речник.

Він також заявив, що у ворога немає успіхів на півдні, а Сили оборони вживають заходів щодо посилення стійкості оборони.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що на Запорізькому напрямку небо звільняється для української авіації. Наразі наші бійці активно знищують комплекси ППО та ЗРК росіян.

Також повідомлялося, що російські війська щодня активно застосовують проти українських захисників боєприпаси з отруйними речовинами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: