Не зміг переплисти: у Тисі знайшли тіло ще одного потопельника

Читать на русском
У Тисі на кордоні з Угорщиною знайшли тіло 23-річного українця. Це вже 41 випадок виявлення потопельників з початку повномасштабної війни.
Фото: ДПСУ

У річці Тисі на кордоні з Угорщиною виявили тіло 23-річного українця. Під час огляду загиблого прикордонники знайшли при ньому український закордонний паспорт.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Учора ввечері співробітники прикордонної поліції Угорщини повідомили про те, що 26 серпня під час патрулювання берегової відмілини річки Тиси ними було виявлено чоловіка без ознак життя. Під час проведеного на місці патологоанатомічного огляду померлого, було виявлено український закордонний паспорт», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що це це уже третій випадок загибелі під час спроби подолання Тиси за серпень. Двох попередніх потопельників виявили на українсько-румунському кордоні.

Загалом, від початку повномасштабного російського вторгнення це вже сорок перший випадок виявлення потопельників, які намагалися незаконно перетнути кордон Тисою.

Нагадаємо, минулого потопельника у Тисі румунські прикордонники виявили у суботу, 17 серпня. Течією його несло до українського берега.

А за даними ДПСУ на травень, у річці Тиса на Закарпатті з початку военного стану виявили тіла близько трьох десятків чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: