У Сумах зросла кількість загиблих та поранених внаслідок удару рф (оновлено)

Читать на русском
Внаслідок авіаудару російської армії по Сумах сьогодні вночі загинули дві жінки. Постраждалих 13.
архівне фотофото ДСНС

У Сумах під завалами підприємства, по якому вдарили окупанти, знайшли ще одну загиблу. Наразі жертви уже дві та 13 постраждалих.

Про це повідомили у прокуратурі Сумщини.

«На підприємстві, по якому 30 серпня 2024 року окупанти завдали авіаудар, під завалами знайшли тіло 37-річної загиблої жінки», - сказано в повідомленні.

У пресслужбі ДСНС повідомили, що внаслідок удару постраждали 13 осіб.

У той же час у Сумській ОВА повідомили, що в Сумах на тлі сильної пожежі та задимлення провели відбір проб повітря для перевірки на вміст хімічних речовин у трьох точках.

«До повної ліквідації пожежі та отримання результатів досліджень жителям Сум рекомендується: закрити вікна та менше перебувати на відкритому повітрі, особливо людям, схильним до алергічних реакцій, максимально обмежити перебування дітей на вулиці, ретельно обробляти речі, продукти, які перебували під час задимлення на відкритій місцевості», – закликали в ОВА.

Нагадаємо, сьогодні вночі армія рф завдала авіаудару по підприємству в Сумах. Внаслідок атаки окупантів було поранено 9 людей. Пізніше одна з постраждалих померла у лікарні.

Також виникла сильна пожежа та масштабне задимлення.

В Офісі генпрокурора уточнили, що підприємство займається виготовленням упаковки для дитячого харчування, соків, побутової хімії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: