Агент партизан розвідав розміщення важливих об'єктів в порту Таганрога

Читать на русском
Агент партизанського руху провів розвідку порту в Таганрозі Ростовської області, який розташований на березі Азовського моря.
wikipedia

Агент партизанського руху провів розвідку порту в Таганрозі Ростовської області, який розташований на березі Азовського моря.

Про це повідомляє партизанський рух «Атеш».

Сьогодні стало відомо, що агент руху провів розвідку порту в Таганрозі та прилеглої до нього території. Партизан передав інформацію про розміщення важливих об'єктів та вузлів.

У дописі відзначають, що порт Таганрог є важливою частиною транспортної інфраструктури росії. Він використовується для логістичної підтримки військових операцій окупантів, включаючи транспортування техніки, боєприпасів та палива.

Порт також є базою для військових судів, які забезпечують контроль над Азовським морем та прилеглими територіями. Відтак він відіграє велику роль у забезпеченні військових дій рф на півдні України та інших напрямках.

Раніше українським партизанам вдалося провести розвідку двічі атакованого Туапсінського нафтопереробного заводу у рф.

Також повідомляли, що у тимчасово окупованому Севастополі агент партизанського руху знайшов тренувальну базу Чорноморського флоту росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: