Окупанти запустили по Україні ракети та понад 50 дронів: скільки цілей збила ППО

Читать на русском
Окупанти в ніч на 31 серпня, запустили по Україні ракети та дрони. ППО збила 24 безпілотники, ще 25 впали самостійно.
Генштаб ЗСУ

Окупанти в ніч на 31 серпня, запустили по Україні ракети та дрони. ППО збила 24 безпілотники, ще 25 впали самостійно.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

Три найбільш масовані повітряні атаки на Україну: порівнянняПорівняння трьох масованих обстрілів України – 24 лютого 2022 року, 29 грудня 2023-го та сьогодні, 26 серпня.

У ніч на 31 серпня загарбники завдали удару балістичною ракетою «Іскандер-М» із Воронезької області, чотирма зенітними керованими ракетами С-300 із окупованої Донецької області та 52 ударними БПЛА типу «Shahed-131/136» із Курської області.

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збили 24 ударних БПЛА, 25 упали самостійно. Також відомо, що два безпілотники полетіли в напрямку росії, ще один – у Білорусь.

«Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській та Сумській областях», – додають у дописі.

Нагадаємо, російські війська в ніч на суботу, 31 серпня, вчетверте за тиждень атакували Київ дронами. ППО збила всі безпілотники.

30 серпня росіяни вдарили по Харкову авіабомбами, одна з них впала на багатоповерхівку в Індустріальному районі. Крім того, прильоти були зафіксовані ще на чотирьох локаціях. Станом на ранок 31 серпня стало відомо, що кількість постраждалих у Харкові становить 97 людей, 7 мешканців загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: