У Києві оновлять перепустки для проїзду під час комендантської години

Читать на русском
У Києві у вересні оновлять спецперепустки для проїзду транспорту під час комендантської години.
колаж informator.ua

У Києві з 23 вересня впровадять перепустки нового зразка для проїзду транспорту під час комендантської години.

Про це повідомила пресслужба КМДА у середу, 4 вересня.

В Україні знову продовжили воєнний стан та мобілізаціюВерховна рада продовжила дію воєнного стану ще на 90 днів — до 9 листопада 2024 року. Також продовжено і мобілізацію.

Як зазначається, періодичне оновлення документів – вимушений крок, щоб перепустками могли користуватися лише ті, хто справді має на це підстави (працівники сектору безпеки та оборони, критичної інфраструктури та органів державної влади).

У КМДА нагадали, що заявки на отримання перепусток необхідно подавати до Центрального управління Військової служби правопорядку або до органу, де перепустку отримували в попередні рази. У заявці слід обґрунтувати необхідність переміщення під час комендантської години.

Стару перепустку необхідно буде повернути.

Громадянам нагадали, що перепустки не можна розміщувати під лобовим склом або на іншому видному місці. Їх необхідно пред'являти виключно на вимогу правоохоронних органів або уповноважених осіб.

Нагадаємо, ще в одній громаді Донеччини значно посилили комендантську годину. До цього у двох громадах Харківщини змінили час комендантської години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: