У Воронезькій області після атаки дрона детонує склад боєприпасів, людей евакуюють

Читать на русском
У Воронезькій області росії нібито уламки безпілотника впали на склад боєприпасів, спалахнула пожежа.
Getty Image

У Воронезькій області росії нібито уламки безпілотника впали на склад боєприпасів, спалахнула пожежа.

Про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

В ніч на 7 вересня в Острогозькому районі черговими силами ППО і засобами РЕБ, за словами росіян, було виявлено і подавлено безпілотний літальний апарат.

Гусєв зазначає, що про постраждалих наразі інформації немає. Однак виникла пожежа, що перекинулася на вибухонебезпечні предмети, почалася детонація. Через це в районі оголошено режим надзвичайної ситуації. Жителів одного населеного пункту евакують.

«Для них розгорнуто пункти тимчасового розміщення, організовано автобуси. Поки що у ПТР перебувають кілька десятків людей. Більшість евакуйованих розмістилася у родичів та знайомих. За попередньою інформацією, ніхто із цивільних осіб не постраждав. Оцінка можливих пошкоджень буде проводитись лише після повної ліквідації наслідків детонації», – додав губернатор.

Тим часом Міноборони росії у зведенні про Воронезьку область не згадали, а лише повідомили про збиття чотирьох безпілотників над Бєлгородською та Курською областями.

Нагадаємо, у ніч на 5 вересня російська влада заявила про атаку морських дронів у Новоросійську. У місті лунали звуки стрілянини.

Також писали, що компанія Planet Labs зафіксувала, як виглядала російська нафтобаза в Пролетарську Ростовської області до масштабної пожежі, спричиненої атакою дронів, та після.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: