За рік Україна пошкодила чи знищила понад 150 військових об'єктів рф – Умєров

Читать на русском
Силам оборони України протягом останнього року вдалося вразити понад 150 російських військових цілей.
Фото: РБК-Україна

Силам оборони України протягом останнього року вдалося вразити понад 150 російських військових цілей.

Про це заявив міністр оборони Рустем Умєров під час саміту Кримської платформи, його цитує УНН.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

За його словами, до цього списку входять як пошкоджені, так і знищені пункти управління, аеродроми, кораблі та системи ППО ворога.

Умєров зазначив, що Україна, зокрема, змогла захистити свої законні інтереси у чорноморській акваторії та знищити 24 російські кораблі та підводний човен.

«Дальнобійна зброя та наші морські операції у Чорному та Азовському морях показали, що ми досягли значних успіхів у боротьбі з російською агресією. Одним із головних досягнень є створення незалежного від росії зернового коридору», – додав Умєров.

Нагадаємо, нещодавно дрони атакували місто Енгельс, де знаходиться російський військовий аеродром. А в середині серпня українські далекобійні дрони завдали ударів по російських військових аеродромах у Воронежі, Курську, Борисоглібську та селі Саваслейка.

А 7 вересня безпілотники СБУ атакували великий склад із боєприпасами та технікою в населеному пункті Солдатське Воронезької області росії. Зброю активно використовували окупанти під час боїв в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: