Росія вночі била ракетами та «шахедами» – результат роботи ППО

Читать на русском
Росія вночі запускала по Україні шахеди, ракети Іскандер-М, С-300 та Х-31П. Сили ППО працювали у Київській, Херсонській, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях.
varta1.com.ua

Росія вночі 11 вересня атакувала Україну ракетами різних типів та ударними дронами типу Shahed – всього 34 засоби повітряного нападу.

Подробиці розповіли у Повітряних силах.

Рф отримала від Ірану балістичні ракети і може застосувати їх протягом кількох тижнів – БлінкенУ США підтвердили, що Іран передав росії балістичні ракети для війни проти України. Проти Тегерана запровадять нові санкції.

З Краснодарського краю росіяни запустили балістичну ракету «Іскандер-М», з окупованої Донецької області – дві зенітні керовані ракети С-300, з повітряного простору над акваторією Чорного моря у напрямку острова Зміїний – 6 протирадіолокаційних ракет Х-31П. Крім того, з району Курська, Єйська та мису Чауда було запущено 25 дронів.

Атаку відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ. Сили ППО працювали у Київській, Херсонській, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Вдалося збити 20 безпілотників, ще 5 було локаційно втрачено на території України.

Нагадаємо, минулої ночі рф атакувала Україну балістичною ракетою «Іскандер-М», протирадіолокаційною ракетою Х-31П та 46 ударними безпілотниками типу Shahed. На Черкащині були прильоти.

Після російських атак минулого тижня на території Латвії та Румунії було виявлено уламки безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: