Прикордонники збили з автомата ворожий дрон на Вовчанському напрямку – відео

Читать на русском
Українські прикордонники-сапери знищили ворожий дрон з автомату АК-74 на Вовчанському напрямку.
Фото: ДПСУ

Прикордонники бригади «Гарт» у складі Сил оборони України продовжують боронити країну на Вовчанському напрямку. Цього разу українським саперам вдалося з автомата знищити ворожий дрон.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначають, що нещодавно сапери підрозділу «Скорпіон» на псевдо «Мангал» і «Щур» виконували бойове завдання з мінування території, коли до них завітав БпЛА противника. Військові не розгубилися та відкрили по ньому вогонь з АК-74.

«Ми побачили цей дрон ще коли йшли до місця мінування. Збивати не стали, бо були неподалік від машини і побоялися, що засіче не лише нас, а й місцезнаходження автівки. «Пташка» тоді покружляла трохи і полетіла собі. Ми зробили свою роботу і під ранок поверталися назад. Тоді знову почули характерний звук, а за кілька секунд розвідувальний дрон противника вже висів над нами. Вогонь відкрили миттєво, вийшло якось синхронно. Навіть не знаю хто з нас влучив», - розповідає сапер «Мангал».

Ворожий Mavic упав неподалік від прикордонників. Трофей відшукали та експропріювали на благо українських захисників.

Додають також відео успішної роботи наших прикордонників.

Сапери бригади «Гарт» вполювали ворожий дронПресслужба ДПСУ

Нагадаємо, у недiлю, 8 вересня, прикордонники атакували окупантів на Вовчанському напрямку. Знищені позиції ворога та щонайменше три загони живої сили.

Також нещодавно прикордонники знищили позиції росіян на Запорізькому напрямку. Пілоти Держприкордонслужби разом з побратимами Сил оборони України вдарили по ворогу FPV-дронами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: