Удар по Конотопу: кількість поранених зросла, у місті критична ситуація зі енергопостачанням

Читать на русском
Внаслідок масованої атаки на Конотоп постраждали 13 людей. У місті критична ситуація з електропостачанням, також пошкоджено житлові будинки, лікарні, навчальний заклад, автомобілі, магазин.
Фото: поліція

Кількість постраждалих внаслідок удару дронами по Конотопу збільшилася до 13 осіб. Одна людина у тяжкому стані, серед поранених є неповнолітній.

Про це повідомляють обласна поліція та Сумська ОВА.

В ОВА зазначили, що масованого удару було завдано по об'єктах енергетики та цивільної інфраструктури Конотопської громади. Також пошкоджено 7 багатоквартирних будинків, один житловий будинок, лікарню, навчальний заклад, автомобілі, гаражі, магазин.

Мер Конотопу Артем Семеніхін о четвертій ранку писав, що в місті критична ситуація з електропостачанням – інфраструктура отримала значні пошкодження.

«Енергетики в цю мить роблять більше навіть чим можливо, щоби дати світло в лікарню і на водоканал. Коли зʼявиться електрика в домівках мешканців хоча б погодинно – ніхто не візьметься спрогнозувати», – повідомив він.

Він також розповів, що пошкоджено велику кількість навчальних закладів, пошкоджено будівлі (переважно вибиті вікна) у великій кількості лікувальних корпусів. Також у центрі міста знищено ділянку трамвайної колії. Рух трамваїв буде обмежений – лише маршрут номер три.

Вода у Конотопі подаватиметься погодинно.

Нагадаємо, російські війська здійснили атаку на Конотоп уночі 12 вересня. Раніше повідомлялося про двох постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: