Росіяни вдарили по Нікопольщині дронами і з артилерії, постраждали цивільні

Читать на русском
Російська окупаційна армія завдала нових ударів по Нікопольському району Дніпропетровщини. Під обстріл потрапили мирні жителі.
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Російська окупаційна армія завдала нових ударів по Нікопольському району Дніпропетровщини. Під обстріл потрапили мирні жителі.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак у Telegram.

Скільки населених пунктів України росія в середньому обстрілює щодобиНа інфографіці – скільки населених пунктів України російські війська в середньому обстрілюють щодоби .

Ворог бив по району дронами-камікадзе та з важкої артилерії. За останніми даними, через ворожі атаки в Нікополі постраждала 54-річна жінка. Ще двоє цивільних – жінка та чоловік – постраждали у Марганці.

«У райцентрі побиті 6 багатоквартирних будинків та 5 приватні. Понівечені комунальне підприємство, медцентр, кафе, магазин, автомийка, 17 авто. Зачепило й лінії електропередач», – розповів Лисак.

Глава ОВА також зазначив, що у Марганецькій громаді пошкоджено 4 приватні будинки та машини, а у Покровській, Червоногригорівській та Мирівській громадах росіяни пошкодили інфраструктуру, магазин та автомобіль.

Нагадаємо, сьогодні росіяни завдали авіаудару по Ямполю Сумської області. Внаслідок обстрілу є загиблі та постраждалі.

Також повідомлялося, що Одесу вночі атакували «шахеди». Там пошкоджено будинки та автомобілі, є постраждалий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: